Saopštenja


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 12 Next page Page 12
 • 07/10/2016 | Saopštenja

  Obaveštenje

  Poštovani korisnici,

  Od 07.10.2016. godine se primenjuju novi Opšti uslovi poslovanja Orion telekoma, koji su prilagođeni potrebama korisnika i uslovima poslovanja na tržištu. Novi Opšti uslovi stupaju na snagu u odnosu na dosadašnje korisnike 07.11.2016. godine. Promene su izvršene u delu koji definiše obaveze i odnos operatora i korisnika. Prava korisnika u vezi sa izmenom Opštih uslova su regulisana članom 107. Zakona o elektronskim komunikacijama.

  Opšte uslove možete pročitati na sledećoj stranici.

  Vaš Orion telekom
 • 29/09/2016 | Saopštenja

  Izmena Standardne ponude za međupovezivanje

  Poštovani,

  Obaveštavamo vas da izmenjenu Standardnu ponudu za međupovezivanje sa javnom fiksnom telefonskom mrežom Orion telekom možete pogledati ovde.

  Izmenjena Standardna ponuda počinje da se primenjuje po isteku roka od 30 dana od dana njenog objavljivanja.

  Vaš Orion telekom
 • 22/08/2016 | Saopštenja

  Promena tarifa ka određenim ino destinacijama


  Poštovani korisnici,

  Ovim putem vas obaveštavamo da će Orion telekom od 1. septembra 2016. godine, u cilju usklađivanja cena sa međunarodnim, izvršiti korekciju cena u okviru usluge fiksne telefonije za razgovore ka određenim destinacijama.

  Ovde možete da se informišete o novim cenama.
  poziviU navedene cene uračunat je PDV, cene su date po minuti razgovora, odnosno navedena cena važi i za svaki sledeći započeti minut.

  Vaš Orion telekom


 • 15/07/2016 | Saopštenja

  Boomerang, Cartoon Network i CNN od sada na Orion IPTV-u!

  vestSa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Orion telekom potpisao trogodišnji ugovor sa najvećom svetskom televizijskom mrežom Time Warner o distribuciji njihovih kanala u okviru Orion IPTV mreže.

  Našim korisnicima će od sada na raspolaganju biti nova tri kanala ove poznate svetske kuće: Boomerang (pozicija 38), Cartoon Network (pozicija 37) i CNN (pozicija 53).

  Boomerang i Cartoon Network, sestrinski kanali Time Warner-a pokrenuti 1992. godine, namenjeni su prvenstveno najmlađima. Na Boomerang-u se emituju najveći hitovi iz „zlatnog doba“ crtanog filma, uz koje smo svi odrastali: Tom i Džeri, Skubi Du i crtaći popularnog Looney Tunes-a, poput avantura Duška Dugouška, Patka Dače, mačka Silvestera, Brzog Gonzalesa, Pere Kojota i Ptice trkačice...

  Sadržaj Cartoon Network-a
  je prevashodno namenjen deci uzrasta od 7 do 12 godina (NinjaGo: Masters of Spinjitzu, Clarence, Uncle Grandpa), ali i tinejdžerima i nešto starijoj publici, za koje se animirani filmovi emituju kasnije (Eliot Kid).

  Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim događajima širom sveta CNN je svakako nezaobilazan izvor informacija. Čuvena američka TV mreža emituje informativni sadržaj 24 sata i pokriva sva dešavanja od SAD do Filipina. Pratite američki izborni proces, najnovije vesti sa berze, sveta sporta i šou biznisa, od sada uz vaš Orion telekom.

  Pošto želimo da u potpunosti idemo u korak sa potrebama publike na ovim prostorima, svoj programski sadržaj ćemo u budućnosti bazirati isključivo na njihovim pozitivnim preferencijama i uvoditi najkvalitetniji mogući, neretko i ekskluzivan sadržaj. Tako smo zbog niske gledanosti i nedovoljno pozitivne reakcije publike na kanale poput Grand TV, Cinemania, Ultra, Mini Ultra i N1 odlučili da završimo saradnju sa United Media, pa u narednom periodu nećemo distribuirati njihove kanale.

  Vaš Orion telekom je, i to sa neskrivenom radošću možemo da kažemo, u završnoj fazi pregovora za distribuciju dečjeg kanala Nickelodeon Junior (Nick Jr), imajući u vidu da on beleži neprestani rast rejtinga i da polako ali sigurno postaje nezaobilazan za decu predškolskog uzrasta.

 • 30/05/2016 | Saopštenja

  Izmena specifikacije Professional i Webmaster shared hosting paketa

  Poštovani korisnici,

  Obaveštavamo Vas da je Orion telekom tim d.o.o. izvršio izmenu specifikacije Professional i Webmaster shared hosting paketa.

  Ukupan prostor i ukupna e-mail kvota na navedenim hosting paketima biće ograničena na 30GB dana 03.juna 2016. od 09h, uz mogućnost proširenja ukupnog prostora na navedenim paketima do 50GB.

  U skladu sa navedenom izmenom, molimo Vas da izvršite smanjenje ukupnog sadržaja na Vašem Professional ili Webmaster hosting paketu do 30GB najkanije do navedenog roka, kako ne bi došlo do suspenzije naloga usled neophodnih tehničkih izmena na hosting serverima.

  Ukoliko želite da izvršimo proširenje Vašeg hosting paketa do 50GB, slobodno nas kontaktirajte pre navedenog datuma, kako bismo sve potrebno obavili na vreme.

  Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, možete nas kontaktirati na broj telefona 011 4 100 100, svakog radnog dana od 09-17h ili putem e-maila na: hosting.prodaja@oriontelekom.rs.

  Vaš Orion telekom

 • 16/05/2016 | Saopštenja

  Novo obaveštenje za korisnike

  Poštovani korisnici,

  Uspeli smo da izolujemo i lokazujemo problem koji je prouzrokovao prekid rada interneta u nekoliko zemalja u Evropi. Na vreme smo sprečili dalje širenje virusa i tako zaštitili većinu korisnika od ovog napada. Važno je da znate da ovaj virus ne napada sam kompjuter, već opremu preko koje se uspostavlja internet konekcija.

  Tehnička podrška Orion telekoma radi na rešavanju preostalih problema.

  Imajući u vidu da se radi o veoma ozbiljnom napadu na internet provajdere u Evropi, u nekim slučajevima tehnička podrška Orion telekoma će morati da izađe na teren da bi problem bio rešen. Kontaktiraćemo vas, kako bismo se u skladu sa vašim obavezama, dogovorili o terminu kada bi to moglo da bude urađeno.

  Kao posledica ovog napada, kod korisnika kod kojih je problem saniran, moguće su povremene nestabilnosti u prijemu signala u narednih nekoliko dana.

  Hvala na razumevanju i molimo vas za još malo strpljenja.


  Vaš Orion telekom
 • 01/04/2016 | Saopštenja

  Obaveštenje za korisnike Orion IPTV usluge

  Poštovani korisnici Orion IPTV-a,

  Primenom nove poslovne filozofije, Orion telekom prekida praksu naplaćivanja doplatnih paketa tv kanala, i umesto toga svim svojim korisnicima pruža objedinjenu uslugu svih doplatnih kanala u okviru osnovnog paketa.

  Nova ponuda startuje 1. maja 2016. godine i svim korisnicima Orion IPTV-a nudi više od 25 novih kanala, u okviru objedinjene osnovne ponude.

  Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se u bogatoj ponudi, pored do sada poznatih kvalitetnih sadržaja, naći i filmovi sa najslavnijim imenima holivudske A produkcije, nagrađivani filmovi sa najvećih svetskih festivala, autorski filmovi i dela nezavisnih produkcija. Obezbedili smo i nove dokumentarne, regionalne, muzičke, modne i travel kanale, kao i 13 kanala sa sadržajem za odrasle.

  Početak primene novog, objedinjenog paketa Orion IPTV je od 1. maja 2016. godine, po veoma pristupačnoj ceni od 250 dinara mesečno. U narednih 30 dana možete da se izjasnite ukoliko ne želite da prihvatite novu ponudu, u suprotnom po isteku ovog perioda usluga će vam automatski biti aktivirana.

  Hvala vam što ste izabrali Orion telekom i nadamo se da ćemo svojom ponudom i kvalitetom usluge opravdati vaše poverenje.

  Vaš Orion telekom
 • 23/03/2016 | Saopštenja

  Obaveštenje o izmeni saradnje Oriona i Arene

  Poštovani korisnici,

  Zbog izmenjenog načina saradnje između Orion telekoma i Arene Sport, u našoj ponudi kanala na IPTV platformi, od 01.04. iz njihove ponude kanala biće dostupna samo Arena 1.

  Na ovaj korak smo primorani zbog velikog povećanja cene i nespremnosti Arene da korisnicima, koji već imaju njihov paket kanala, omogući nastavak gledanja svih kanala iz doplatnog paketa po ranije definisanim uslovima.

  Radimo na tome da vam obezbedimo gledanje novog sportskog i filmskog sadržaja na našoj IPTV platformi.

  Orion telekom

 • 04/03/2016 | Saopštenja

  Obaveštenje o izmenama i dopunama Posebnih uslova pružanja i korišćenja usluga – Internet servisi

  Poštovani,

  Obaveštavamo Vas da 01.04.2016. godine stupaju na snagu izmenjeni i dopunjeni POSEBNI USLOVI PRUŽANJA I KORIŠĆENJA USLUGA INTERNET SERVISA Orion telekoma. Novi Posebni uslovi su doneti radi potpunog obaveštavanja naših korisnika o potrebnim tehničkim preduslovima za korišćenje Internet usluga u cilju postizanja njihovog optimalnog kvaliteta.

  Posebni uslovi su dostupni na sledećoj strani sajta.

  Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

  Srdačno,

  Vaš Orion telekom

 • 10/02/2016 | Saopštenja

  Prekid na optičkoj mreži Orion telekoma

  Beograd, 10. Februar 2016. – Orion telekom, saopštenje za korisnike

  IZAZVANA HAVARIJA NA OPTIČKOJ MREŽI KOMPANIJE ORION TELEKOM – posledica nenajavljenih radova kompanije Telekom Srbija

  „Magistralni optički kabl kompanije Orion telekom, danas u 10:17h prekinut je u postojećoj TT kanalizaciji, u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, dok je kompanija Telekom Srbija izvodila radove na „izmeštanju vodova“ koji nisu ranije bili najavljeni ostalim korisnicima navedene TT kanalizacije, iako za nju imaju dozvole za korišćenje!“

  Ovaj havarijski prekid, ostavio je bez Interneta, ali i fiksne telefonije i televizije, korisnike usluga Orion telekoma i državne institucije u delovima Beograda, ali i u Nišu, Vršcu, Leskovcu ...

  Ekipe kompanije Orion telekom su već na terenu u pokušaju da saniraju prekid optičkih vlakana, i očekuje se da će svi servisi ponovo biti dostupni svim korisnicima usluga Orion telekoma u ranim večernjim satima.


  Vaš Orion telekom
Za pomoć u korišćenju usluga i tehnička pitanja obratite se našem korisničkom servisu. Telefon: 011 4 100 100 Email: korisnicka.zona@oriontelekom.rs

© 2010 ORION Telekom. Sva prava zadržana.