Web dizajn

Šta je web prezentacija?

Web prezentacija danas predstavlja specifičnu, ali neophodnu "ličnu kartu" – prvi dokument za kojim će Vaš potencijalni strani ili domaći klijent ili partner posegnuti!

Nije potrebno posebno isticati važnost i prednosti dobro organizovanih, tehnički savršeno izvedenih veb prezentacija koje su u svetu postale neophodne.

Filozofija Interneta je veoma prosta: koga nema na svetskoj mreži – taj ne postoji!

Kako to funkcioniše?

Orion telekom Web Design team čine ljudi koji su u svakom momentu spremni da projektuju veb prezentaciju, dizajniraju je u skladu s uslugama koje Vi ili Vaša firma vršite, izrade je i postave na mrežu.

Na taj način, bićete prisutni na svetskoj mreži 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tokom cele godine, istovremeno olakšavajući i sebi i svojim potencijalnim saradnicima kontakt, prikupljanje i razmenu informacija.

Takođe, veb prezentacija "radi" neprekidno, dok čestim ažuriranjem prezentacija postaje aktuelna u svakom trenutku, tako da potencijalni klijenti mogu pratiti i Vaš razvoj i rad.

Šta je cilj web prezentacije?

Cilj Vaše web prezentacije nije da "Vas vide milioni", što je čest sastavni deo ponude raznih web design timova na ovim prostorima.

Svrha je precizno definisana: potencijalni korisnik, saradnik ili klijent može lako da Vas pronađe na mreži, da mu se pruži informacija o Vašoj kompaniji i omogući direktan kontakt putem e-maila ili kontakt adresa koje će na prezentaciji postojati.

Ukoliko je prezentacija precizno i dobro projektovana i postavljena, te informacije su zaista od dragocene važnosti.

Kako do prezentacije?

Orion telekom projektuje, realizuje i hostuje Vašu prezentaciju, postavljenu na stabilnim i brzim serverima, s Vašim domenom (www.vašafirma.co.rs ili www.vašafirma.com).

Takav projekat realizujemo u saradnji s Vama i Vašim marketing timom.

Ukoliko već posedujete veb prezentaciju i ona ne ispunjava Vaša očekivanja, naš konsalting tim svakako ima rešenje. Kontaktirajte nas!

Šta dobijate korišcenjem usluga našeg Veb Dizajn tima?

  • prostor za Vašu veb prezentaciju na našim serverima,
  • registraciju domena (co.rs ili .com, .net, .org u zavisnosti od vrste Vaše delatnosti),
  • direktno preusmeravanje svih poruka s Vaše veb prezentacije u Vaš mailbox,
  • linkovanje Vaše prezentacije s pretraživacima i drugim serverima, kao i link na Orion telekom prezentaciji,
  • statistiku pristupa prezentaciji,
  • stalno ažuriranje prezentacije, u dogovoru s našim dizajnerima ili administratorima.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo Vas da kontaktirate našu Korporativnu prodaju:

Telefon: 011 4 100 007

Email: biz.prodaja@oriontelekom.rs

Ukoliko ste pravno lice i potrebna Vam je tehnička podrška, možete nam se obratiti na email adresu biz.podrska@oriontelekom.rs

© 2010 ORION Telekom. Sva prava zadržana.