Kako se priključiti na Orion Premium mrežu?

  1. Ukoliko je vaša zgrada već povezana na Orion premium mrežu usluga vam može biti aktivirana u roku od par sati. Priključite se na Orion Premium mrežu. Pozovite nas.
    • Direktna prodaja Beograd: 011 4100 200
  2. Ukoliko vaša zgrada nije povezana na Orion premium mrežu uradićemo besplatnu procenu tehničke izvodljivosti i u dogovoru sa vama uraditi prezentaciju ponude i mogućnosti koje su vam dostupne. Pošaljite nam zahtev na premium@oriontelekom.rs i kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.
  3. Ukoliko zgrada zadovoljava tehničke uslove za povezivanje na Premium mrežu, klijent potpisuje Ugovor o postavljanju komunikacione opreme u zajedničke prostorije zgrade.
  4. Početak korišćenja.

Usluga je trenutno dostupna u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Lazarevcu, Mladenovcu, Pančevu i Aranđelovcu.

Ukoliko se nalazite u nekom drugom gradu i imate prijatelje i komšije koji su takođe zainteresovani za naše usluge, pošaljite nam zahtev na premium@oriontelekom.rs i potrudićemo se da Vam naše Premium usluge obezbedimo u što kraćem roku.

Premium Net ponuda

Na raspolaganju su Vam usluge Premium Interneta, IP televizije i fiksne telefonije po neverovatnim cenama.

Premium ponuda se dostavlja na zahtev korisnika. Ukoliko ste zainteresovani, pozovite nas.
  • Direktna prodaja Beograd: 011 4100 200
Za pomoć u korišćenju usluga i tehnička pitanja obratite se našem korisničkom servisu. Telefon: 011 4 100 100 Email: korisnicka.zona@oriontelekom.rs

© 2010 ORION Telekom. Sva prava zadržana.